Десет савета како прићи дечку

 1. Ако имате наставнике за исте предмете у школи, питајте симпатију, у пролазу, да ли је предавао неку нову лекцију или је питао на часу.
 2. Ако имате неког пријатеља да иде у одељење са вашом симпатијом, приђите му и питајте га да ли зна где је тај ваш пријатељ, пошто га тражите да га нешто питате.
 3. Од велике помоћи би било да имате пријатеља који се дружи са вашом симпатијом, како бисте могли некада да приђете заједно да питате било шта и успут се упознате.
 4. Кaда имате неки контролни где вам треба дигитрон, идите у одељење ваше симпатије и питајте симпатију, или уопштено друштво где је он, да ли неко има да вам позајми дигитрон.
 5. Ако знате неког из одељења ваше симпатије, долазите чешће до њих како би вас он приметио и, можда, спонтано успете да остварите неки контакт и попричате са њим.
 6. Налетите случајно на њега, гурните га и извините се.
 7. Питајте га за жваке.
 8. Питајте га да вам објасни нешто из неког предмета што вам није јасно, а он зна.
 9. Само приђите и дајте неки комплимент – леп дукс…
 10. На крају крајева, ако се укаже добра прилика, само му приђите, насмешите се и упознајте се. Будите своји, ухватите дан!

Теодора Мирчић 2-7 и Елена Марђоновић 2-7

2 реаговања на “Десет савета како прићи дечку”

 1. Elena Avatar

  Jako dobro hvala. Ali ako nije problem malo vise da bude, ovo je ono standard.

 2. Димитрије Крстић III-3 Avatar
  Димитрије Крстић III-3

  Највише ми се допао савет број 6. и практикујем га из дана у дан али како дани пролазе људи ме избегавају на ходнику. Ако може креатор ове листе да ми одговори у кратком року како да се носим са овим проблемом. Хвала унапред

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *